aféry hlavná

To jste ještě neviděli: O čem je nový seriál televize JOJ Family?

Seriál Aféry vás každý týden šokuje novým příběhem.

Na obrazovkách televize JOJ Family se každý čtvrtek můžete těšit na seriál z právnického prostředí Aféry. V hlavní roli se představí Laco Hrušovský, kterého jste mohli vidět i v seriálech Panelák či Jak jsem přežil. Seriál má týdenní periodicitu a jedna epizoda bude mít délku cca 45 minut. Aféry se podobně jako Soudní síň a První oddělení budou inspirovat skutečnými rozvodovými případy, ale na rozdíl od těchto oblíbených programů, se v novém projektu představí pouze herci, ti známější i nové tváře.

Ústředním motivem aféry jsou dramatizace rozvodových řízení, inspirované skutečnými událostmi. Hlavní hrdina JUDr. Balo (Laco Hrušovský) je velmi úspěšný právník, který řeší ty největší a často i nejbizarnější případy. Je samolibý, inklinuje k satirickému až ironickému humoru. Má několik koncipientů a asistentku Lucii (Dorota Šestáková), se kterou má velmi ambivalentní vztah. Vykají si, ale zjevně je mezi nimi jistá přitažlivost. V každé epizodě budou řešit jiný rozvodový případ.

Režisérsky se pod první části podepsal Roman Fabián, dramaturgii seriálu mají na starosti Ivan Huljak a Marek Růžička. Aféry se na vás už těší!

Tagy: Afery