V tomto hotelu byste chtěli bydlet, ale ne pracovat: O čem bude nový seriál Delukse?

Exkluzivní prostředí hotelu, celebritní hosté a vynikající personál jsou zárukou úspěšného fungování hotelu Danubia Queen, ve kterém se seriál Delukse odehrává. Těšit se můžete na skvělé herecké obsazení a mnoho humoru.

Na obrazovky televize JOJ Family přichází nový komediální seriál Delukse. Diváci mohou nahlédnout za dveře luxusního hotelu, ve kterém by zaručeně chtěli bydlet, ale ne v něm pracovat. Pětihvězdičkový hotel Danubia Queen mají pod palcem ředitelka Adela a manažer Daniel. Oba jsou profesionálové na svém místě a provoz zvládají dokonale. Tedy až do okamžiku, kdy hotel změní vlastníka. Nový majitel je naprosto přesvědčen, že s budovou získal i nejhorší personál na světě a prohlásí, že při sebemenším problému budou všichni vyhozeni a nahrazeni opravdovými profíky. Na první pohled se není čeho bát. To by však za hlavním pultem nemohl sedět ten najpopletenejší recepční Viktor, šéfkuchařem by nemohl být najcholerickejší maniak a ředitelka hotelu by nesměla čelit náletem chorobně zářivého manžela Roberta. Jak to již v bláznivé komedii bývá, v každé epizodě se v hotelu ubytuje někdo, kdo hotelový personál pořádně přezkouší. Například indický král, který okamžitě po příchodu záhadně zmizí, či mladý boháč, do kterého se beznadějně zamiluje servírka Lily.

Poutavý děj, skvělé herecké obsazení a zajímavé zákoutí butikového hotelu jsou zárukou kvality tohoto vynikajícího seriálu. ,,Do komedie tohoto typu by měly být obsazení nejlepší herci. V hlavních postavách uvidíme Ivana Vojteka, Zuzanu Fialovou, Ňusiho Bártu a celý seriál je postaven na hereckém umění," prozradil režisér. Připravte si bránice, protože se určitě pořádně zasmějete.

Sledujte nový komediální seriál Delukse od 4. září na JOJ Family!

Tagy: Delukse