Kandráčovci ukázali nejkrásnější rodinnou fotografii: Dokonalá idylka jako z pohádky!

Oblíbený muzikant prožívá snad nejkrásnější období ve svém životě. Koncem června se jeho rodinka rozrostla, když se jim narodila dcerka Maruška. Šťastná rodinka si užívá každou společnou chvilku a těší se ze vzájemné společnosti.

Rodinka Kandráčovců se koncem června rozrostla o pátého člena, když se na svět vyžádalo třetí děťátko - dcerka Maruška. Datum, kdy přišla malá princezna na svět, je pro rodinu Kandráčovců více než symbolický. "I když jsme v dnešní den porod neplánovali, právě dnes by se můj otec dožil své 70-ky. A ještě jednu nečekanou perličku jsme při tomto datu našli. Moje babička z maminčiny strany se jmenovala Marie a právě 26.6.2020 by se dožila svých 89. narozenin. Říká se, že nic v životě se neděje náhodou, tak věřím, že malá Marie bude jejich důstojnou pokračovatelkou a následnicí," řekl těsně po narození dcerky hrdý otec.

Přestože pandemie koronavirus zasáhla i pracovní aktivity Ondřeje, podobně jako u ostatních umělců, pozitivem je, že má alespoň více času, který tráví se svými nejbližšími. Naplno se věnuje svým ratolestem a pomáhá své milované manželce Erice. Jednu z krásných společných chvil zachytila i šikovná fotografka Ľubomíra Ištoňová, která je rodinnou známou Kandráčovců. Snímek zachycuje dokonalou idylku, která vládne v rodině slavného muzikanta a je jako vystřižená z pohádky. Inu, jak se říká, štěstí je krásná věc, no ne?

Ondrej Kandráč s rodinou Zdroj: Bibienfoto - Ľubomíra Ištoňová