Hotová rodinná idylka: Takto tráví karanténu Helena Krajčiová!

Charismatická zrzka Helena Krajčiová tráví uplynulé týdny neplánovaně s krásnou rodinkou na odlehlém místě, kde jich absolutně nikdo a nic neruší.

Diváci Helenu Krajčiovou znají ze seriálu Panelák, či Ministři. No i ona má nyní podobně jako většina jejích kolegů delší pauzu. Do té doby se snaží každou volnou chvilku věnovat své rodině. Před šesti lety se stala poprvé maminkou, když na svět přivedla svou rozkošnou dcerku Aniku. Krásnému děvčátku přibyl před více než rokem a půl sourozenec Kryštof a obě ratolesti dělají charismatické zrzce obrovskou radost.

Na sociální síť často přidává krásné rodinné fotografie a nyní její fanoušci mohou navíc vidět i to, jak tráví tyto týdny mimo civilizace v krásné přírodě. Helena je totiž spolu s celou rodinkou při vesničce Podbranč na Kopanicích, kde mají její rodiče domeček. Nejdříve se tam vybrali jen na pár dní, aby si mohla herečka odpočinout, ale když se začaly zpřísňovat opatření a navíc se zavřely školy, rozhodla se, že si pobyt v přírodě nakonec prodlouží. Díky tomu tak mohou ostatní týdny trávit v maximální pohodě a načerpat nové síly ještě více než původně plánovali.

https://www.instagram.com/p/B-VEvJOHywa/