Andrea Belányiová odhalila tajemství své tip-top postavy: Takto se udržuje ve formě!

Sympatická moderátorka je dlouhá léta nedílnou součástí zpravodajství televize JOJ. Divákům se prostřednictvím televizních obrazovek pravidelně přimlouvá vždy se širokým úsměvem a s velkou profesionalitou.

Moderátorka zpravodajství Andrea Belányiová je součástí naší televizní rodiny už opravdu dlouhá léta. Je velmi příjemná, profesionální, vždy krásná a těší se velké divácké popularitě. Přestože je v showbyznysu známou tváří, své soukromí si přísně střeží. Nepoužívá ani sociální sítě a svůj život mimo televizních kamer žije v tichosti. Fanoušci tak nevědí, jakým koníčkem se věnuje či jako tváři volný čas.

Tentokrát však udělala výjimku a prozradila, jaký sport je její největší vášní a čím se udržuje ve formě. "Pro mě je nejoblíbenějším sportem pilates. Dostala jsem se k němu asi před 7 lety a dodnes mě to drží. Studio, kam od začátku chodím, má velmi příjemnou rodinnou atmosféru, a tak to není velký benefit pouze pro tělo, ale i pro duši. A samozřejmě doufám, že se to moje pilatesovanie odrazí i na motorice na stará kolena," řekla Andrea. Je tedy zcela jasné, čemu usměvavá tmavovláska vděčí za svou tip-top postavičku!

Andreu Belányiovou můžete vidět v Novinách v 19:30 na JOJ Family!