Chybí vám herci a herečky z Nemocnice? Podívejte, tohle jsou oni na nejnovějších fotografiích!

Jak vypadají herci a herečky z Nemocnice, když například odhodí bílé pláště? I takhle! Podívejte se na jejich nejnovější snímky. Komu to sluší nejvíc?

Vaši oblíbení herci ze seriálu Nemocnice jsou zpátky alespoň prostřednictvím nových fotografií. Nemocniční prostředí totiž přináší nemocniční kostýmy, ale naši herci jsou iv civilu skutečně styloví. Na nových záběrech můžete vidět pózovat Nelu Pociskovou, Mariána Mitaše, Zuzku Kanócz a dalších.  Musíme ale uznat, že jim to na fotografiích všem moc svědčí! Podívejte se na fotky herců ze seriálu Nemocnice v galerii pod článkem!

Seriál se vrátí na obrazovky opět na podzim! Jak jsme se v závěru dozvěděli, po zrušení jisté oblastní kliniky zamířilo do Nemocnice sv. Martina několik výrazných lékařů a jedna zdravotní sestra.  Jak se noví zaměstnanci sžijí s těmi starými? Najdou si mezi nimi přátele nebo spolu budou bojovat? Spojí je pacienti, nebo rozdělí vzájemné spory a souboje o místo? I to se dozvíme už na podzim, v nových částech oblíbené Nemocnice. Staronový ředitel Hauptmann bude mít plné ruce práce nejen s nimi, ale také se skupinkou mladých mediků, kteří přišli do nemocnice na praxi. Přestože nemohou nic dělat, jen přihlížet, do všeho se motají, všude zavazují a přinášejí svěží mladický vítr se spoustou humoru. 

Nemocnica - noví herci Zdroj: TV JOJ

V nových částech Nemocnice se na vás těší herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová.  Pozorným divákům neuniklo, že se v poslední epizodě objevily i jiné, nové tváře. Do děje totiž vstoupili i méně známí herci, kteří však do příběhu vnesou nový, mladický vítr.  Jerguš Horváth, Kryštof Tobiáš, Kristián Beran a Sandra Lasoková ztvární skupinku mladých mediků.