Z výletu rovnou na plac: Kvůli seriálu se mladý herec vykašlal na školu!

Lepší konec školy si ani nemohl přát.D

Přestože již o postavách nového komediálního seriálu NAŠI víme téměř všechno, stále existují věci, kterými nás vědí naši malí šibaly překvapit. To, že seriálová rodinka na obraze vypadá, jako by byla skutečná, je zajisté způsobeno i tím, že všichni členové štábu - herci i neherci si natáčení opravdu užívali. Například David Krajčík - představitel prostředního syna Olivera, si účinkováním v seriálu splnil velký sen. "Baví mě to, je to sranda, to je nejhlavnější důvod," začíná vyprávění David. Značnou podporu měl mladý herec i doma. Jediným problémem byly jeho pozdní příchody domů z natáčení, ale postupně si na všechno zvykli, protože neměli na výběr.

Všechny epizody jsme natáčeli během školního roku, co o školy povinným klukům maximálně vyhovovalo, protože nemuseli chodit do školy. A protože školní rok pomalu končil, nikdo neutrpěl újmu na vzdělání. "Nechodil jsem do školy, protože jsme přišli z výletu, takže jsem se na to vyprdl. Už to nebylo nutné, nic se neučilo a nedělalo," přiznává mladý herec.

Flegmatického skejťáka Olivera ztvárňuje v seriálu herec, který má s touto postavou nemálo společného. "I v reálném životě rád sportuji, jsem trochu flegmatik, ve škole mi to však jde lépe než této postavě," říká David, kterému ušili postavu na míru. Kromě toho David ve volném čase rád hraje na kytaru, rád si kreslí nebo jen tak vyběhne ven s kámošema. Své seriálové rodiče by si uměl představit i v reálném životě, avšak skuteční jsou vždy jen jedni.

Sledujte komediální seriál NAŠI v úterý a čtvrtek na JOJ Family, nebo v našem archivu!

Tagy: NAŠI