YouTuber GoGo po rozchodu přišel s velkou životní změnou: Největší inspiraci našel u Voštináře!

V čem ho Vlado nejnověji inspiroval?

Nejznámější slovenský YouTuber Daniel Štrauch alias GoGo přišel před pár dny s nečekanou informací. Rozešel se se svou přítelkyní Lucy Pug. Stalo se tak po třech letech, přestože oba někdejší zamilovaní spojovaly nejen společné zájmy, ale také natáčení vlogů. V jednom ze svých nejnovějších videí GoGo následně odhalil celou pravdu o tom, proč se jejich milostné pouto nadobro rozpadlo. "Poslední měsíce jsme nebyli spolu takoví šťastní jako předtím. Jsme velmi rozdílní lidé, ke konci jsme každý chtěli něco jiného a naše názory se začaly rozcházet. Období s Luckou bylo to nejkrásnější v mém životě a budu na něj vzpomínat jen v dobrém," vysvětlil GoGo fanouškům na svém vlogu, ve kterém shrnul všechny důležité věci z jeho života za poslední měsíce.

Další z jeho životních novinek je i fakt, že už zanedlouho vymění bydlení v podnájmech za vlastní zbrusu nový byt. Mladý YouTuber nyní netrpělivě čeká na zkolaudování novostavby, ve které bude bydlet. Svým fanouškům odtud chce přinášet celou sérii videí ze zařizování svého nového příbytku. Při této příležitosti si zavtipkoval i z našeho Nového bydlení a z Vlada Voštináře, kterým se chce ve vlastní vlogovej verzi inspirovat.

​S moderátorem se přesně před rokem setkal v roli tajného hosta v Inkognitu a dodnes mu neví zapomenout jednu zásadní věc. "Sorry, Vlado, mám na tebe špatné vzpomínky. Když jsem byl v televizi v Inkognitu, čtyřikrát ses mě zeptal tutéž otázku, kterou se mě ptá každý člověk jako první - kolik vyděláváš?" prozradil GoGo. Podle nejlepšího slovenského YouTubera jde o tu nejpovrchnější a nejvíc probíranou věc, se kterou se neustále potýká. Díky tomuto zážitku byl z televizního výstupu dokonce pořádně vystresovaný a očividně ani po roce neumí na své účinkování v Inkognitu zapomenout. Pravdou ale je, že epizoda s Gogem patří mezi TOP nejsledovanější v archivu Inkognita vůbec.

Tagy: inkognito