Zdieľaj

Největší zákulisní pikantnosti z natáčení: Toto jste o Sedmém nebi netušili!

S novou sérií startujeme už v neděli!

Komplikovaný stav v rodině, ztráta práce, zákeřné nemoci, které často propuknou ze dne na den, velké finanční problémy či patálie s byrokracií. To vše jsou těžké životní situace, do kterých se může dostat každý z nás. Bez ohledu na to, zda se to stane vlastním přičiněním nebo shodou okolností, faktem je, že lidé v nouzi si zaslouží pomoc. Právě proto vznikl pořad V sedmém nebi, který dosud podal pomocnou ruku desítkám rodin, které byly na konci se silami a už nevěděli jak dál. Jelikož pomoci nikdy není málo, oblíbená relace se opět vrátila na obrazovky televize JOJ Family se svou další sérií. Diváci se mohou opět těšit na velmi silné příběhy, splněné sny a velkou pomoc. V souvislosti se startem nové série jsme si pro vás připravili několik zákulisních informací z natáčení.

1. Na natáčení se podílí dohromady 50-členný štáb, který má na starosti natáčení jednotlivých příběhů a studiových částí.

2. V rámci natáčení jedné série se vypije kolem 77 litrů kávy a nejméně 100 litrů čisté vody.

3. Na natáčení studiových částí v rámci jedné série se zúčastní více než 1000 lidí v publiku.

Zdroj: TV JOJ

4. Během natáčení jedné série se procestuje auty více než 75 tisíc kilometrů. Pomáhalo se však i na lodi, v letadle či ve vrtulníku. Nejvyšším položeným místem, na kterém se Sedmé nebe natáčelo, byl Lomnický štít.

5. Jen během minulé série se natáčelo v deseti státech - Turecko, Rusko, Belgie, Egypt, Izrael, Španělsko, Řecko, Rakousko, Dánsko a Spojené státy americké.

6. Snad najnetradičnejším snem, který se nám podařilo splnit, bylo vyplacení dluhu těžce nemocného pacienta v pojišťovně, aby se dostal na seznam čekatelů na transplantaci.

Sledujte pořad V sedmém nebi již v neděli ve 20:20 hodin na JOJ Family!