Tak to jsme v Talentu ještě nezažili: Při jednom z vystoupení budou muset zasáhnout hasiči!

V show Česko Slovensko má talent jsme už zažili ledacos. Pěvecké, taneční, kouzelnické, akrobatické i extrémně nebezpečné vystoupení. Každým rokem vás přesvědčujeme o tom, že jste ještě neviděli všechno. Takové bude i nejedno dnešní číslo!

Dvanáctý ročník odstartoval velkolepě. Už první dva týdny jsme mohli spatřit ohromné ​​talenty. Ne všechny vás možná zvednou pomyslně z gaučů, ale jiné si možná pustíte zas a znovu. Takovým bude nepochybně i jedno dnešní vystoupení, které pořádně procvičí bránice našich porotců a zaručujeme vám, že ani vaše koutky nezůstanou bez pozvednutí!

Toto vystoupení bude pořádně překvapivé. Do Talentu zavítá člověk, který přinese něco, co jsme dosud v naší relaci neviděli. Půjde o naprosto originální show.  Porotu a samotného účinkujícího neodradí ani zásah hasičů v úvodu čísla. Naštěstí pro soutěžícího to porota nevzdá a dá mu další šanci předvést svůj talent. Nepůjde o obvyklé číslo a celé dění bude součástí nezapomenutelného vystoupení, které nemůžete nedokoukat. Kromě něj uvidíte další skvělá čísla, která si nemůžete na JOJce nechat ujít už dnes večer! 

Sledujte Česko Slovensko má talent dnes ve 20:40 na JOJce!