Krásné gesto Kandráčovců vás dostane: Podívejte, jak potěšili zdravotníky v nemocnici!

Letošní svátky byly mimořádně obtížné, ale nejnáročnější byly snad pro ty, kteří nemohli být se svými blízkými. Mezi takové lidi patří i zdravotníci, kteří zůstali ve službě, aby mohli zachraňovat ty, kteří to nejvíce potřebují. A právě anděly v bílých pláštích se ve spolupráci s darováním Vánocemi rozhodla potěšit muzikantská rodina Kandráčovců!

Darované Vánoce jsou charitativním projektem, který na JOJ již sedm let díky štědrému anonymnímu dárci z Košic pomáhá lidem v nouzi. Kromě rodin v těžké finanční situaci dostali během těchto svátků pomocnou ruku i zdravotníci. Ti už dlouhé měsíce bojují za životy a zdraví svých pacientů a ve službě zůstali i během nejkrásnějších svátků v roce. O zpříjemnění pracovní směny se po materiální stránce postaral anonymní dárce, který jim prostřednictvím reportéra Jozefa Kačmáryho poslal vánoční dárky. Po duchovní stránce jim službu zpříjemnil muzikant Ondrej Kandráč se svou mámou Monikou a dětmi Emuškou a Ondřejem. Společně se postavili před Universitní nemocnici L. Pasteura v Košicích a odehráli pro ně krátký soukromý koncert. "O radost z kouzla Vánoc jsme se byli podělit i s těmi, kteří jsou ve službě. Zachraňují životy těch, kteří to potřebují nejvíce. Naši lékaři, zdravotní sestry a personál. Alespoň na chvíli jsme se spolu přenesli do bezstarostného světa koled a díky anonymnímu dárci z Košic jsme přinesli i dárky," řekl o krásném gestu muzikant Ondrej Kandráč, který se se záběry z milé akce pochválil na sociální síti.

K fotkám se mu ozvalo i pár zdravotníků, kteří se v komentářích vroucně poděkovali za zpestření náročných chvil ve službě. "Ondrovi Kandráči, Jozefovi Kačmárimu a anonymnímu dárci, ještě jednou ze srdce velké děkuji za pěkný zážitek ze setkání s vámi a za dary. Velmi nás to potěšilo a zpříjemnilo a rozjasnilo službu, která byla v tento den dosti náročná, byl to pro mě krásný zážitek," napsala jedna ze zdravotnic. "Děkujeme velmi pěkně za nádherné překvapení a zpříjemnění služby! Požehnané Vánoce," vzkázala další. Šířit dobro, zvláště v těžkých časech, je to nejšlechetnější, co může člověk udělat, no ne?