Dcerka Ondřeje Kandráče roste jako z vody: Podívejte, jaká princezna je už z Marušky!

Oblíbený muzikant prožívá nejkrásnější období ve svém životě. Přestože pandemie koronavirusu zasáhla i jeho pracovní aktivity, pozitivem je, že tráví veškerý čas se svou rodinou a několikaměsíční dcerkou Maruškou.

Koncem června se rodinka Kandráčovců rozrostla o pátého člena, když se na svět vyžádalo třetí miminko Ondreja a Eriky - dcerka Maruška. Od té doby uběhly již téměř čtyři měsíce a malá princezna doslova roste jako z vody. Před časem se oblíbený muzikant pochválil fotkou, na níž pózuje se svou nejmladší ratolestí a fanoušci hned začali tipovat, na koho se podobá více - či na maminku nebo tatínka. "Důležité je, aby se podobala buď na mě nebo na Eriku. Ať se nepodobá na někoho jiného," řekl Ondřej se smíchem na odlehčení.

Jedním dechem ale řekl, že podstatnější než to, na koho se podobá, je něco zcela jiného. "Je to nádherný malý tvor, vše je dokonalé na tom človíčku. Pro mě je to vždy velký svátek, když jsme spolu pohromadě a těšíme se jeden z druhého. V zásadě je absolutně jedno, na koho se bude podobat, důležité je, ať je zdravá, ať dělá radost nejen nám, ale i lidem kolem. Ať je z ní dobrý člověk, to je alfou a omegou životního příběhu," zhodnotil muzikant.