Wau, Karin Haydu radikálně změnila image: Podívejte, jak jí to s novým účesem přistane!

Sympatická herečka je typická svým nepřehlédnutelným image. Vždy je dokonale nahozená, svůdná a upravená. Její styl je zkrátka její vizitkou. O to více vás překvapí její nový, radikálně změněný vzhled!

Karin Haydu bez pochyb patří mezi nejkrásnější herečky slovenského showbyznysu a půvabu má opravdu na rozdávání. Je známá tím, že na každé společenské akci vypadá výborně. Vždy je dokonale upravená, stylově nahozená a nesmírně sexy. Není divu, že na sebe vždy poutá pohledy přítomných mužů, ale i žen. Zatímco páni ji obdivují, dámy jí mohou jen tiše závidět. Přestože má na zádech už čtyři křížky, jakoby zastavila čas a tento věk by jí tipoval jen málokdo.

Na svědomí to mají nejen dobré geny a skvělá péče o pleť, ale i její nepřehlédnutelný image, kterému byla věrná dlouhá léta. Ženský make-up, sexy oblečení a dlouhé vlasy byly vždy její vizitkou. Proto mnohé překvapilo, že před časem opravdu radikálně změnila svůj účes. Bujnou tmavohnědou hřívu si totiž nechala zkrátit o přibližně 20 centimetrů. Nový sestřih jí však nesmírně sluší. Je nesmírně svěží, šik a Karin s ním vypadá perfektně. Co říkáte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu (@karinhaydu)

Tagy: Karin Haydu