Aneta Parišková se poprvé ukázala bez paruky: S krátkými vlasy je nádherná!

Oblíbená moderátorka zpravodajství v květnu 2020 oznámila, že bojuje se zákeřným onkologickým onemocněním. Pod vlivem chemoterapie přišla o vlasy a při moderování používala paruku. V sobotu se však poprvé posadila před kameru bez ní a vypadala úžasně!

Když neodmyslitelná součást televize JOJ, Aneta Parišková, prostřednictvím sociální sítě v květnu 2020 oznámila, že na onkologii bojuje se zákeřnou nemocí, doslova se spojilo celé Slovensko i Česko. Tisíce lidí jí adresovali dojemné slova plné naděje, víry, podpory a sounáležitosti, které jí pomáhaly bojovat s rakovinou. Oporou jí byly rodina, přátelé i kolegové z práce.

V důsledku léčby chemoterapií však začaly oblíbené moderátorce vypadávat vlasy. Situaci tehdy vyřešila velmi radikálně, když jí manžel Mirko oholil celou hlavu. V souvislosti s návratem na televizní obrazovky v létě minulého roku nahradila vlasy, o které přišla, šik parukou s krátkým sestřihem. Ten jí nesmírně svědčil a působil velmi trendy.

Zdroj: TV JOJ

V sobotu večer si však pro diváky Novin připravila velké překvapení. Po několika měsících se ve vysílání poprvé ukázala bez paruky. To však není všechno. Anetka opět projevila svou velkou empatii a silné charitativní cítění! "Pět měsíců po chemoterapii je již možné vytvořit mi na hlavě nějaký účes. A tak dnes budu poprvé vysílat bez paruky. Moje "náhradní vlasy" ráda daruji některé spolubojovnici, která je teď potřebuje," napsala na svém profilu na sociální síti k fotkám, na kterých pózuje držíc své dvě paruky. Moderátorka vypadá s novým image opravdu perfektně, což konstatovali i její fanoušci a kolegové. Pod snímky na sociálních sítích se totiž objevily tisíce lajků a stovky pochvalných komentářů. Ke komplimentům se připojujeme i my, protože Anetka vypadá opravdu skvěle!