Moderátorka Hana Zavřelová Gallová o začátcích v JOJ: Neuvěříte, jak tehdy vypadala!

Sympatická tvář našeho zpravodajství pracuje v televizi prakticky od začátku. Měla jen 20 let, když poprvé vstoupila do JOJ a od té doby se v jejím životě hodně změnilo. Nejen po pracovní, ale i po osobní stránce.

Moderátorka Hana Zavřelová Gallová je dlouhá léta nedílnou součástí jojkárskeho zpravodajství. Je jednou z těch osob, které začaly v televizi pracovat prakticky od začátku. Málokdo však ví, jakou profesí v JOJ začínala. "Koncem října 2002, tedy před osmnácti lety, přišlo jedno 20- roční ucho do Jojky jako redaktorka zahraničního zpravodajství. Vůbec jsem tehdy netušila, že budu s touto firmou oslavovat ještě i její plnoletosti. Já jsem prakticky nikde jinde nikdy nepracovala (brigády a praxe nepočítáme) - a nemohla jsem si na první pokus vybrat lepšího zaměstnavatele," nadchýnala se Hanka, která se archivními fotkami pochlubila svým fanouškům na sociální síti.

V soukromí se naplno věnuje svému milovanému manželovi Adamovi, který je taktéž náš kolega ze zpravodajství, a dvěma synkům - šestiletému Matuškovi a téměř dvouletému Kubkovi. "Za těch osmnáct let mi přibyl jeden manžel a dvě děti, množství zážitků a zkušeností, ale i zkoušek a i dnes mohu říci, že si vážím a mám ráda lidi, se kterými již tak dlouho pracuji. Tak si dnes vzpomínám a usmívám se nad starými fotkami," dodala s úsměvem.

Podívejte se na Hančiné archivní fotky v galerii: