Je to žena s velkým srdcem: Z emotivních slov Anety Pariškové se tisknou slzy do očí!

Oblíbená moderátorka Aneta Parišková patří mezi ty celebrity, které se snaží využívat své zvučné jméno pro dobrou věc. Je totiž celým srdcem zapálená pro dobročinnost a charitu. Na šíření těchto myšlenek nezapomíná ani v období, kdy ona sama potřebuje pomoc s léčbou onkologického onemocnění.

Moderátorka Aneta Parišková je žena s velkým srdcem. Dokazuje to její dlouholetá charitativní činnost týkající se různých oblastí. Ví totiž, že pomoc druhým je to nejvzácnější, co můžeme pro svět udělat. Dlouhá léta je oddanou dobrovolnicí, filantropka a vždy k tomu nabádala prostřednictvím sociálních sítí i své fanoušky. V důsledku onkologického onemocnění, ze kterého se již několik měsíců léčí, se však dostala do pozice, že pomoc potřebuje právě ona.

Aneta je dlouholetou pravidelnou dárkyní krve, za což dostala od Slovenského červeného kříže i dobrovolnické vyznamenání. Dělala to oduševněle i přesto, že má strach z krve a jehel. "Nesnáším jehly a nerada se dívám na krev. Ale ten pocit, že darováním krve mohu někomu zachránit život, je úžasný," řekla kdysi moderátorka. Teď to byla právě ona, kdo potřeboval transfuzi krve. "Osud se s námi dokáže všelijak zahrát. Šest let jsem byla ambasadorkou dárcovství krve a nadšenou dárkyní krve, naposledy 14. 2. 2020. No situace se otočila a dnes jsem jako onkohematologická pacientka poprvé dostala transfúzi. Je mi velmi líto, že už krev nikdy nebudu moci darovat," napsala blondýnka na sociální síti. Ačkoli ona sama potřebuje pomoc, nezapomíná ani na ostatních. Z jejích emotivních slov, která vzkázala svým fanouškům, se tisknou slzy do očí. "Pokud ji můžete darovat vy prosím udělejte to. Pacienty, kteří potřebují krev je mnoho. A vám to dá krásný pocit, že jste někomu pomohli, či dokonce zachránili život. Díky," dodala Parišková. Nuže, Aneta znovu dokázala, že je žena s velkým a dobrým srdcem!