Nad stolkem elegantní sako a pod ním... Lucia Barmošová odhalila, v čem moderuje zprávy!

Moderátoři zpravodajství se při výkonu své profese neobejdou bez slušivého a elegantního saka. Tento kus oblečení totiž dodává zprávám vážnost a serióznost. Jelikož je však moderátory vidět jen od pasu dolů, mnoha diváků stále zajímá, co mají oblečené a obuté pod stolkem. Lucia Barmošová to svým fanouškům ukázala!

Oblíbená moderátorka Lucia Barmošová je již dlouhá léta nedílnou součástí jojkárskeho zpravodajství a mezi diváky se těší velké popularitě. Z relace Noviny se večer promlouvá vždy dokonale upravená, elegantně oblečená a působí jako pravá dáma. V její šatníku nechybí slušivé saka či dobře padnoucí topy, které jen podtrhují serióznost a vážnost zpráv.

Jelikož moderátoři sedí za zpravodajským stolkem, diváci vidí jen jejich oblečení od pasu nahoru. A tak je logické, že mnohé zajímá, co mají moderátoři oblečené ve spodní části těla. Právě Lucka Barmošová se rozhodla svým fanouškům na sociální síti odhalit toto tajemství. "Dnes v Novinách TV JOJ takto. Hlavně pohodlně," napsala k fotkám, které přidala na svém profilu. Sympatická blondýnka měla v ten den oblečené černé legíny a šedé tenisky, zatímco její kolega Adam Zavřel měl šedé krátké kalhoty a černé tenisky. Je třeba dodat, že ve studiu, ze kterého se zprávy vysílají, je zejména v letních měsících opravdu horko. Ležérnější oblečení a obuv, které zůstávají schované pod stolkem, jsou tak pro moderátory mnohem příjemnější.

Lucka Barmošová a Adam Zavřel Zdroj: archív L.B.