Aneta Parišková bojuje s nemocí jako lvice: První pozitivní výsledky od lékařů!

Oblíbená moderátorka zpravodajství počátkem května prostřednictvím sociální sítě oznámila, že bojuje se zákeřným onkologických onemocněním. Aktuálně má za sebou první léčbu chemoterapií a zdá se, že její stav se pomaličku zlepšuje.

Když neodmyslitelná součást televize JOJ, Aneta Parišková, prostřednictvím sociální sítě oznámila, že na onkologii bojuje ze zákeřnou nemocí, doslova se spojilo celé Slovensko i Česko. Tisíce lidí jí zaslalo dojemné slova plné naděje, víry, podpory a sounáležitosti. Největší oporou je však její manžel Mirko, který za ní z Ameriky přiletěl na Slovensko, aby se o ni mohl starat a být jí na blízku. Zřejmě i díky tomu mají první, alespoň za mák pozitivní zprávu od lékařů. "Zvládá to velmi dobře, bych řekl. I když má těžké chvilky, to je samozřejmé, protože je to teprve druhý týden. Čekali jsme, musím se přiznat, že to bude horší. Zatím se to dá. I jsme byli u doktora a výsledky jsou, na to co řešíme, v normě," řekl Anetin manžel.

Mirko se stará nejen o Anetu, ale i o její tři syny. Učí se s nimi, vaří jim, vymýšlí jim program a po nocích pracuje. "My se podporujeme navzájem. Chlapci jsou moc zlatí. Pomáhají. Samozřejmě, že jsou i hádky a rvačky, protože jsou to děti a to patří k tomu," konstatoval se smíchem. Zároveň prozradil i to, že naše kolegyně Anetka se už nemůže dočkat dne, kdy se zpět vrátí do chodeb naší televize. "Práce jí moc chybí, protože ona doma neposedí na jednom místě. Nyní je k tomu přitlačena. Ale chybí jí to. Pozdravuje všechny kolegy, těší se do práce. I když to asi tak brzy nebude. Ale těší se, kdy jí doktor řekne, že alespoň na sobotu a neděli bude moci jít," dodal s úsměvem.

Anetko, držíme palce v jejím boji a přejeme hodně zdraví a odhodlání!