Zákeřná nemoc jí vzala blonďatou hřívu: Aneta Parišková ukázala fotku bez vlasů!

Onkologická onemocnění si od moderátorky Anety Pariškové vyžádalo svou první daň. V důsledku léčby chemoterapií začali oblíbené jojkárce vypadávat vlasy. Situaci tak vyřešila radikálně.

Oblíbená moderátorka Aneta Parišková počátkem května prostřednictvím sociální sítě oznámila, že bojuje se zákeřným onkologických onemocněním. Aktuálně má za sebou první léčbu chemoterapií a ta si evidentně vybrala svou první daň. Tak jako mnohým pacientům, i Anetě začaly postupně vypadávat vlasy. Rozhodli se, že nebude čekat se založenýma rukama a situaci spolu s manželem Mirkem vyřešili radikálně.

"Tak už to přišlo. Dva týdny od začátku chemoterapie mi začaly vypadávat celé chomáče vlasů. A tak se naše kuchyň změnila na kadeřnictví. Před úplným vystříháním jsme ještě zkusili punkerský styl," oznámila Parišková prostřednictvím sociální sítě. Zároveň fanouškům a široké veřejnosti ukázala, jak vypadá bez své pověstné blonďaté hřívy. Ztráta vlasů je určitě náročná pro každého onkologického pacienta, ale třeba říci, že Anetka to svědčí i bez nich a je stejně krásná jako předtím.

https://www.instagram.com/p/CAZyW1HHqfN/?utm_source=ig_web_copy_link