Lucie Barmošová se ukázala v plavkách: Tímto sexi tělem dráždí všechny muže!

Charismatická blondýnka se vám již dlouhou dobu přimlouvá jako moderátorka našeho zpravodajství a bez pochyb patří mezi nejkrásnější dámy v slovenském showbyznysu. Lucie Barmošová si nedávno odskočila k moři, odkud fanouškům poslala sexy pozdrav.

Lucie Barmošová je oblíbenou moderátorkou hlavní zpravodajské relace Noviny. Divákům se pravidelně přimlouvá se zprávami z domova i zahraničí. Že jí to na obraze přistane, o tom není pochyb.

Když kráska nesedí v moderátorském křesle, užívá si svůj volný čas nejvíce jak se jen dá. Moc ráda cestuje, a tak se není co divit, že dodnes už viděla řádný kus světa. Konec-konců, jen před pár dny se nacházela u moře, kde si užívá zaslouženou dovolenou. Samozřejmě, nezapomíná ani na své fanoušky, a tak čas od času přidá nějakou tu fotku na sociální sítě. Ta poslední je rozhodně neskutečně sexy. Moderátorka, kterou známe většinou jako seriózní, sedící v kostýmech a halenkách, informující o dění doma i v zahraničí, vyměnila strohé oblečení za sexy plavky a pláž.

View this post on Instagram

Ako v raji...? #paradise #maldives #dream

A post shared by Lucia Barmošová (@luckabarmosofficial) on

Sledujte Noviny každý den v 19:30 na JOJ Family!