Romantická vzpomínka Anety Pariškové a jejího manžela Mirka: Zde začala jejich láska!

Už je to 5 let, kdy se vůbec poprvé viděli dnes už šťastní manželé Aneta Parišková a Miroslav Polakovič. Na jedné akci si zavzpomínali na jejich první setkání .

Moderátorka jojkárskych zpravodajských pořadů Aneta Parišková se loni potřetí vdala. Věrnost a lásku slíbila Miroslavu Polakovičovi, kterému řekla své ano ještě koncem června. Aneta tak už potřetí vstoupila do svazku manželského. Tomuto aktu předcházely originální zásnuby. Anetin manžel Miro svou milou požádal o ruku ve všední únorový den v neděli večer. Oba se přitom znali už před pět let z plesu Zemplínčanů, který Parišková moderovala. Právě tam se s ní tehdy ještě neznámý pán chtěl vyfotit. "I nyní jsem s radostí moderovala tento ples a zase jsem se vyfotila s tímto pánem. Akorát dnes je to můj milovaný manžel," napsala Aneta k jejich společné fotce na stejném akcí.

https://www.instagram.com/p/B7yHlXJHy1I/

Aneta Parišková s manželom Mirkom sa spoznali pred piatimi rokmi na plese Aneta Parišková s manželom Mirkom sa spoznali pred piatimi rokmi na plese Zdroj: Instagram