Rozkošná FOTO synů Anety Pariškové: Toto jsou moji malí školáci!

Blonďatá moderátorka je neodmyslitelnou součástí našeho zpravodajství už dlouhá léta. Zatímco ve studiu ji pochopitelně uvidíte jen v líbivém kostýmu, na sociální síti se s fanoušky dělí i o fotky ze svého soukromí.

Moderátorka Aneta Parišková se kromě zpravodajství věnuje i vedení vlastní školky či různým "moderovačkám". No nejvíc ji zaměstnává péče o tři syny. Přestože je Aneta už trojnásobnou maminkou, je přesným příkladem toho, co to znamená, když žena zraje jako víno. Sympatická blondýnka totiž v současnosti vypadá tak dobře, jako ještě nikdy. Prioritou jsou však pro ni její malí fešáci a manžel Miroslav. A jelikož prázdninám už definitivně odzvonilo, i oni se museli pobrat postupně do školy. V těchto dnech už spolu s ostatními vrstevníky zařezávají poctivě v třídních lavicích. Moderátorka zveřejnila na svém instagramovom profilu i rozkošnou fotku s jejími malými školáky, ke které také napsala, že vůbec poprvé se takto vybrali do školy všichni tři společně. Podívejte se, jak to Gabrielovi, Nathanovi a Danielovi se školními taškami přistane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moji traja anjelikovia dnes šli poprvýkrát spolu do školy? #skola #trajabratia #threebrothers #school #anetapariskova #tvjoj #skolaci

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),