Oblíbená blondýnka známá z úspěšného slovenského seriálu Hranice dostala do vínku nejen herecký talent, ale také andělský hlas. Dokazuje to ve své debutové skladbě "Je čas jít".

Herečka Jana Labajová je divákům JOJky známá hned z několika seriálů, ale nejvíce se do povědomí lidí zapsala díky seriálu Hranice. V tom ztvárňuje temperamentní Viky Brázdovou, která aktuálně plánuje společnou budoucnost s otcem svého dítěte - Sergejem Otčenášem.

Mnozí diváci však určitě neví, že Jana není jen skvělá herečka, ale také vynikající zpěvačka. A přestože se zpěvu věnuje už opravdu dlouho, její první debutová skladba spatřila světlo světa až v těchto dnech. Jmenuje se "Je čas jít" a už na první poslech z ní budete mít husí kůži. " Hledám správná slova, jako bych popsala to, co cítím. Ale na co? Všechno v té písní je. Odkaz je: Pokud máš strach vykročit, rozhodnout se, co je správné, začni dýchat. Nalaď se na své srdce a miluj! Ty jsi strůjcem svého štěstí. Je to o tobě. Tak nech žít," řekla o skladbě Jana, která je autorkou textu i hudby. 

K písni také vznikl nádherný videoklip, který se natáčel v ateliérech Hranice i v krásné přírodní scenérii Záhoří. O hudební produkci a aranž se postarali Tamáš Belicza a David Juraj Raši, mix a master měl pod palcem Ľuboš Brtan a kameru se střihem měl na starosti Vlado Straka. " Věřím, že můj debut zarezonuje tam, kde má ," dodala Labajová s úsměvem.

Sledujte seriál Hranice každé pondělí a středu ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě