Drsná vyšetřovatelka z Kriminálky Kraj je v soukromí fanynkou krimi žánru. Přestože teď na čtení či sledování filmů a seriálů nemá tolik času, v minulosti se od dobré detektivky neuměla odtrhnout!

V rozhovoru nám během natáčení Kriminálky Kraj Jana Kolesárová prozradila, jakou měla ještě před pár lety závislost. "V mládí jsem byla hodně závislá na takových mysteriózních thrillerech a kriminálkách a myslím, že jsem to svého času sledovala. Teď je té televize v mém životě méně, popravdě, to moc nesleduji ani nečtu. Ale baví mě to," prozradila pro JOJku. A je vidět, že ji tento žánr baví pořád, ráda totiž přijme roli v dobré kriminálce!

Sama však vidí, že fenomén kriminálek je stále populárnější. "Vidím, že lidé jsou tím fascinovaní. V Čechách i na Slovensku. A myslím, že se v tom zdokonalujeme," míní herečka, která žije za oceánem a pracovně často cestuje do Česka. Rozená Košičanka zazářila v nejednom kriminálním příběhu na televizních obrazovkách. Na JOJce jste ji před Kriminálkou Kraj mohli vidět v Za sklem!

​Sledujte Kriminálku Kraj každou středu od 20:35 na JOJce!

 

Sledujeme sociální sítě