Seriál Nemocnice má aktuálně ve vysílání letní pauzu, ale nové příběhy a osudy se natáčejí i nadále. Během krátké pauzy si ale naši herci určitě stihnou alespoň na chvíli užít letního období. Jak vypadá dokonalé léto například podle Davida Uzsáka? Má svou vysněnou destinaci?

Jak to má David Uzsák v soukromí? Má seriálový Braňo svou oblíbenou destinaci? „Oblíbenou nebo vysněnou ani tak konkrétně ne, ale chtěl bych si zkusit potápění. To mám jako takový nějaký sen, prostě někde u moře, kde je spousta zajímavých věcí pod vodou a ne vybledlé korály, pokud jsou ještě taková místa,“ prozradil nám se smíchem herec. Jako svoji dovolenou by si tak vybral dobrodružství v podobě potápění, ze kterého by měl jistě nezapomenutelné zážitky.


David nám totiž v rozhovoru prozradil, že ho podmořský svět velmi zajímá. Je proto přirozené, že by ho chtěl poznat i v doprovodu profesionála. "Od dětství mě fascinuje podmořský svět a velmi mě baví šnorchlování, ale chtěl bych to tak, abych i dýchat věděl pod tou vodou," vysvětlil Uzsák.

Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

Sledujeme sociální sítě