Hvězda seriálů Nemocnice a Hranice, Dominika Žiaranová, vypadá výborně a vděčí za to jedné konkrétní věci. Toto jí mohou mnohé ženy závidět!

Zatímco v Nemocnici ji sledujete jako charismatickou doktorku Inéz, která je vždy dobře naladěná a vyřeší každý problém, v Hranici ji znáte jako Lydii, jednu z vnuček hlavy pašeráckého byznysu, Zorky. Lydka je svá parádnice, která se sice do roboty moc nehrne, ale za to umí všem vždy dobře poradit.

Jaká je ale Dominika Žiaranová ve skutečnosti a má lásku k péči o sebe a své tělo společnou s její postavou v seriálu Hranica? Udržuje se herečka nějak speciálně ve formě? „To se přiznám, ne. Ale vždycky to tak říkám, že je to u mě dar. Je opravdu dar a je to genetika. A mám velmi pozitivní vztah k jídlu a ani jsem si to nikdy nevyčítala,“ prozradila Dominika v rozhovoru pro portál diva.aktuality.sk. Je skvělé, že herečka propaguje zdravý přístup k jídlu a ke svému tělu. V dnešní době, plné nedosažitelných ideálů krásy, kdy mají mnohé mladé dívky naštrbený vztah s jídlem, je takový názor víc, než potřebný.

Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Dominika ale odpověděla i na otázku týkající se módy a jejích osobních preferencí. Možná byste to do ní netipovali, ale na fashion trendy si až tak nepotrpí. „Můj šatník je tak dost černý a zároveň jsem asi tři roky nebyla nikde v obchodě. Já se moc ráda cítím dobře oblečená. Ale ne, neřeším nějak tu módu úplně, nějak si nečtu ani časopisy, ale ráda si nechám doporučit. Jde jen o to, abych se v tom cítila dobře,“ řekla v rozhovoru. Ve sportovním byste ji ale očekávali marně. "Jsem spíše možná tak elegantnější typ člověka, možná trošku konzervativnější a jsem takový, jak říkám, teniskový typ, že nechodím moc na podpatcích, ale líbí se mi to," dodala také pro portál  diva.aktuality.sk.

Sledujeme sociální sítě