Fantastická herečka, famózní zpěvačka a kromě toho také máma. Nela Pocisková je žena mnoha talentů, o které byste si mohli myslet, že si práci vždy jen užívá. Herečka ale přiznala, co ji umí občas před vystoupením potrápit.

"Já jsem hrozná trémistka a nenašla jsem nějaký klíč, nebo lék na to, co by mi tak zabralo," přiznala Nela Pocisková v rozhovoru pro Top Star. Tímto jistě povzbudila všechny, kdo ji považují za svou inspiraci. Je tedy normální, že i ti největší umělci cítí zodpovědnost za svůj výkon, as touto zodpovědností zkrátka občas přichází i tréma a nervozita. Herečka v rozhovoru vysvětlila, že se trému snaží skrývat, ale ne vždy to funguje na sto procent.


O trémě se však říká, že je naprosto přirozená a že nás podněcuje k lepším výkonům. Ne nadarmo platí, že jen s pokorou a maximálním soustředěním můžeme podat ten nejlepší výkon. Jak to ale Nela Pocisková s tou trémou má? Kdy má z výkonu největší stres? „Ono vždy je to téma dost velké na začátku i před tím představením. Pro mě je to už hlavně taková zodpovědnost, neboť tím, že ti lidé možná nějak vnímají to jméno, tak mají nějaká očekávání a já ta očekávání potřebuji naplnit, a to je takový nepříjemný pocit pro mě,“ dodala Nela Pocisková. Je tedy jasné, že to už pro herečku není jen o samotném výkonu. Nela totiž cítí zodpovědnost i vůči svým fanouškům, kteří jsou zvyklí, že do svých vystoupení dává vždy celé srdce i duši.


Seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek od 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě