Seriál Nemocnice se těší velké oblibě a aktuálně patří k bezkonkurenčně nejsledovanějším seriálům na Slovensku. Uvědomují si to i herci z Nemocnice. Jednu z nejoblíbenějších postav - doktora Černého, ztvárňuje herec František Kovár. Proč je podle něj Nemocnice tak úspěšná?

František Kovár nám v rozhovoru prozradil, co pro něj osobně znamená účinkování v Nemocnici. Aktuálně ho znáte jako seriálového bývalého primáře, doktora Černého, který je dobrákem od kosti a pro své pacienty a kolegy by udělal cokoli. Skvělé charakterové vlastnosti jsou jistě jedním z důvodů, proč je tato postava diváky tak oblíbená. Jak vnímá účinkování v seriálu Nemocnice samotný herec? „Víte co, především, v mém věku dostat takovou postavu, to je jako pozdrav z nebe. Nesmírně si toho vážím. Především, že jsem dostal takovou příležitost, že pan režisér, Honzo Novák a plus všichni ti, kdo souhlasili s tím, aby mě obsadili do této postavy,“ řekl nám herec v rozhovoru.

Herec si samozřejmě uvědomuje, že se divákům seriál líbí a moc si toho váží. Taková zpětná vazba je pro herce jistě důležitá. „Já bych řekl, nebe je plné hvězd. Tím je zajímavé. Takže, v té Nemocnici nás hvězdi velmi mnoho a čas od času se podaří, že tam proletí i nějaká zajímavá kometa, nebo něco takového, že všichni si můžeme něco přát a já jsem nesmírně rád, protože tento seriál má velmi autentickou odezvu mezi diváky, líbí se jim to a to je zásluha všech těch, kdo se na tom podílejí. Takže jsem šťastný,“ dodal nám František Kovár v rozhovoru.

Sledujte seriál Nemocnice na JOJce nebo JOJ Family!

Sledujeme sociální sítě