František Kovár se v živém vysílání Ranných novin postaral o krásné překvapení pro diváky Nemocnice. Takový talent se jen tak nevidí!

Františka Kovára znáte ze seriálu Nemocnice jako bývalého primáře urgentu. Doktor Černý je stále na oddělení autoritou a legendou a všichni jeho kolegové ho patřičně obdivují. Tato role je pro Františka Kovára jako šitá na míru a kromě nehasnoucího charismatu přináší do Nemocnice i svůj nezaměnitelný hlas, který je velmi dobře znám mnoha divákům. O tom, že je herec slovenskou hereckou legendou svědčí i překvapení, které si připravil pro diváky Ranních novin přímo během vysílání.

František Kovár složil seriálu Nemocnica krásnou báseň, kterou svým nezaměnitelným hlasem přímo ve vysílání přednesl a to způsobem, jaký se na hereckou špičku patří. František Kovár svou báseň sice ohodnotil jako dětské dílo, ale i samotná moderátorka po jejím poslechu konstatovala, že je herec jen příliš skromný. Báseň je originální a pro celý kolektiv seriálu Nemocnice jistě velmi vzácná.

Poslechněte si báseň Františka Kovára a uznáte sami!

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a ve čtvrteek ve 20:35 na JOJ TV!

Sledujeme sociální sítě