I v roce 2022 se budeme spolu smát, bavit se, se zatajeným dechem prožívat chvíle napětí a také plnit své sny. Protože nejlepší seriály jsou na JOJce!

Televize JOJ si i v roce 2022 připravila pro své diváky několik nových seriálů různých žánrů a témat. Jako první odstartoval rodinný seriál Hranice, který si vás získal už svými prvními částmi. Od 18. ledna se s novými epizodami vrací oblíbená Nemocnice a v následujících měsících postupně uvedeme také projekty Šťastná rybka, Kriminálka Kraj, Iveta nebo Ultimátum. Všechny seriály vznikaly ve spolupráci s těmi nejlepšími tvůrci, jsou obsazeny skvělými herci a mají opravdu zajímavé zápletky, takže se máte na co těšit!

Ultimátum Zdroj: TV JOJ

Ultimátum
Minisérie Ultimátum je moderním a v naší televizní tvorbě unikátním projektem takzvaného „contained thrilleru“, tedy dramatu, kde se napínavý děj soustřeďuje na jednu lokaci. Uzavřený příběh během osmi epizod je kombinací několika atraktivních žánrů. Politický triler, rukojmí a drama. Obsahově příběh vychází z tradice skutečných příběhů, které reflektují aktuální společenské dění a nabízejí divákovi pohled za oponu. V režii Michala Kollára se v hlavních rolích představí Jan Koleník, Milan Bahúl, Ester Geislerová i Světo Malachovský.


Kriminálka Kraj Zdroj: TV JOJ

Kriminálka Kraj
Nová kriminálka televize JOJ, z autorského pera tvůrců mimořádně zdařilé krimi-série Za sklem, je zasazena do fiktivního oddělení krajské kriminální policie, která vyšetřuje zločiny v jedinečném kraji - na Záhoří. Diváci se dočkají zajímavých případů, ve kterých trestné činy sice páchají obyčejní lidé, ale s jejich provedením nebo se zahlazením stop si dávají řádnou námahu. Mužsko-ženská dvojice vyšetřovatelů, v podání Mariána Mitaše a Jany Kolesárové, tak vždy stojí naproti inteligentnímu pachateli. Sami přitom nejsou žádní superhrdinové, ale běžní lidé se svými osobními i pracovními problémy. Stejnými, jaké mají i oběti a pachatelé zločinů, které musí vypátrat a usvědčit.

Iveta Zdroj: TV JOJ

Iveta
Nejnovější komediální sérii Petra Kolečka zrežíroval jeden z předních českých režisérů Jan Hřebejk a odehrává se v prostředí modelingu a soutěže Miss. Iveta je dívka na prahu dospělosti, která se mezi trebišovskou mládeží cítí jako ryba ve vodě, ale příliš času tráví také s místními starci, alkoholickými troskami. Její půvab je v ostrém kontrastu s tím, kolik dokáže vypít boroviček a jak hrubě umí odpálkovat každého chlapa. Její pobožná matka Diana, která poctivě chodí do kostela, Ivetě vyčítá její neženskost a lenost. Ivetě je to jedno, stejně nevěří, že ji v Trebišově čeká nějaká budoucnost. Ale pak se jednoho dne stanou dvě věci a Iveta najednou budoucnost přece jen může mít.

Šťastná rybka Zdroj: TV JOJ

Šťastná rybka
Co se stane, když jeden obyčejný muž ve středním věku, který žije v obyčejné vesnici a má obyčejnou rodinu, vyhraje deset milionů eur? Pořídí sobě a rodině všechno, o čem kdy snili? Vykašle se na firmu, kde pracuje pod svým švagrem za almužnu a už nikdy nepohne ani prstem? Možná by to tak Dodo všechno udělal, ale má to jeden háček. Jeho těhotná žena Simona by šokující zprávu o obrovské výhře kvůli své diagnóze nezvládla. Tajemství je třeba udržet až do okamžiku, kdy o zhruba dva měsíce porodí. Jenže v rodině, kde se nikdy nic neutají, je to velmi obtížné a podezřelému Dodovi se to občas vymkne rukou.

Sledujeme sociální sítě