Poslední epizoda Nemocnice v letošním roce je za námi a my vám děkujeme za vaši přízeň a za to, že jste sledovali osudy vašich oblíbených hrdinů – lékařů a sestřiček z urgentu a z oddělení chirurgie. Nemusíte se však obávat. Vaši oblíbení doktoři budou zpět už v lednu, spolu s ještě více napínavými osudy pacientů a jejich věčně zamotanými vztahy. Čeká vás dokonce i návrat oblíbené postavy!

Seriál Nemocnice se těší velkému úspěchu. Stal se jedním z nejsledovanějších seriálů na Slovensku a vy jste vždy netrpělivě čekali na to, jak se budou osudy jednotlivých postav nadále vyvíjet. O tom, že si vás seriál Nemocnice získal, svědčí i krásné komentáře, kterými jste nás po celou dobu zaplavovali na sociálních sítích. „Seriál Nemocnice je za velmi dlouhé období něco, na co se neskutečně těším. Úplně jsem si ho zamilovala a s napětím čekám v úterý a ve čtvrtek na čas 20:35. V této covid době se chraňte i vy, naše všechny seriálové hvězdy Nemocnice, abyste mohli natáčet pro nás nové a nové epizody a ať je těch epizod nekonečně mnoho. Děkuji za vaši práci, kterou děláte úžasně,“ napsala na Facebooku Nemocnice fanynka Janka. „Svou práci děláte skvěle. Přeji hodně úspěchů a pokračujte v tom, co děláte. Ještě nikdy jsem nečekala na žádný slovenský seriál a neodpočítávala dny do dalších částí,“ pochválila na Facebooku seriál fanynka Bibiana. „Děkujeme za super seriál. Dívám se zvědavostí na každý díl. Přeji hodně dobrých nápadů a mnoho pozitivních diváků,“ přidala se také na Facebooku Nemocnice diváčka Anna. Takových komentářů bylo na našich sociálních sítích nespočet a my, stejně jako celý kolektiv seriálu Nemocnica, vám za vaši přízeň děkujeme a věříme, že nás budete sledovat i v novém roce, od ledna 2022.

V Nemocnici jste si oblíbili naše doktory i sestřičky a často jste při různých scénách ztráceli dech. Napětí, láska, ale také intriky byly součástí příběhů, které měly ale často šťastný konec. V Nemocnici zažili lékaři hodně radosti, ale i bolesti, ale se vším se uměli časem nějak vypořádat. Rebece a Romanovi sice manželství nevyšlo, ale zůstali alespoň přáteli. Denisa, která ukradla Romana Rebece, ho nakonec také opustila a teprve v nových částech uvidíme, jestli si její srdce nakonec získá naplno doktor Polák – problémový chirurg, který v seriálu ještě zamíchá karty.

Nemocnica- Kamil Mikulčík a Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Doktor Filip Balog se stal miláčkem diváků, ale také našich doktorek. Získal si sympatie Rebeky, ale mezitím to zkoušel na Zuzanu. Braňovi sice odešla Agátka, ale do cesty mu přišla Inéz. Zpočátku ji vnímal jako nepřítele, ale našli si k sobě cestu a stali se přáteli. Kdo ví, možná z toho bude časem něco víc. Doktor Alojz Černý se udobřil s dcerou a to mu zcela změnilo život. Ředitel Nemocnice poctivě odolával své ex-manželce Vilmě, která to na něj zkoušela opravdu všemi způsoby.

Nemocnica - Dominika Žiaranová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

No a vaše oblíbená Rebeka se z odchodu Adama - její lásky, o které si myslela, že je osudová, vzpamatovávala jen velmi těžko. Prošla si velkou bolestí, ale zdá se, že i na ni čeká přece jen šťastný konec. Tvůrci si pro vás totiž přichystali velké překvapení. Seriálový Adam, kterého ztvárňuje Marián Mitaš, se totiž v příštím roce vrátí do Nemocnice! Připravena jsou pro vás i další překvapení a spousta novinek, proto si vaši oblíbenou Nemocnici nenechte ujít ani v lednu. Máte se rozhodně na co těšit! Připomeňte si momenty ze seriálu ve videu NAHOŘE.

Nela Pocisková a Marián Mitaš - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Seriál Nemocnice budete opět sledovat už v lednu 2022 na JOJ TV!

Sledujeme sociální sítě