Již několik dní se na levém prsteníku čerstvě rozvedené Agáty Hanychové vyjímá prstýnek z bílého zlata se zasazeným kamenem připomínajícím diamant. Takový klenot většinou naznačuje žádost o ruku...

Agáta Hanychová má doma v šuplíku hned dva zásnubní prsteny. Jeden jí v roce 2012 na prst nabodl otec jejich syna Kryšpína Mirek Dopita, ale místo svatby následoval rozchod. Druhý zásnubní prsten dostala až dva roky po svatbě s Jakubem Prachařem. "Byli jsme na výletě v Amsterdamu a tam mi ho koupil. Je nádherný. Má obrovský diamant a stál opravdu hotový balík. Jsem dokonce rozhodnutá, že si nechám udělat kopii pouze se zirkonem, aby mi někdo neodrezal ruku," prozradila Agáta. Ta se s Jakubem rozvedla letos 18. září. Pár týdnů po rozvodu na levý prsteníček opět nasadila prsten s kamenem. "To je můj starý, bože," komentovala modelka.

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Agáta randí s producentem Tomášem a další svatbu nevylučuje. "Vážím si instituci manželství, navíc nechci umřít jako rozvedená paní. Chci mít v občanském něco jiného," netají se svými sny někdejší tmavovláska, která momentálně vsadila na změnu image a obarvila se na blond.

Sledujeme sociální sítě