Zpěvačku Daru Rolins fanoušci opěvují pro její dokonalou postavu a vlastně celkový vzhled. S blížící se padesátkou jí třeba uznat, že vypadá opravdu skvěle. Ani ona ale úplně nedokáže zastavit matku přírodu a zub času a tak veřejnosti odhalila svou tvář v celé její kráse - bez retuše, filtrů a jiných úprav vedoucích k čím dál tím více kritizovanému virtuálnímu perfekcionismu.

Kráska sice koncem tohoto roku oslaví 48. narozeniny, ale málokdo by jí tento věk i opravdu hádal. Postavičkou bez gramu tuku a pevnou jako skála je zpěvačka už léta známá a s přibývajícími léty se na tom stále nic nemění. Kde si ale fanoušci všimli, že často dokáže tak trochu "lhát" realitu, je její tvář, která působí na mnoha fotkách jako z porcelánu a bez jediné vrásky. "Vím, že mi občas pod fotky z časopisů píšete, že to s tou retuší přeháním. Za A: retuší proběhne KAŽDÁ titulka, nejen ta moje, je to pravidlo, ustálený zvyk, společenský úzus v mediálním světě, ať se to někomu líbí, nebo ne. A já, my, kteří se na titulkách objevujeme, máme se způsobem, jak moc, co přesně, s výběrem fotek a jejich následnou retuší pramálo společného. je to v první řadě volba redakce a v neposlední řadě v moci fotografa," vysvětlila kritikům na Instagram Dara Rolins, že finální podoba profesionálních fotografií není v její moci, a tak sama vidí, že ve skutečnosti kolikrát vypadá jinak než na dané fotce.

"Vím a chápu, občas si i já připadám příliš dokonalá. Myslím na některých fotkách. A ani omylem nejsem. Důvěrně znám všechny své přednosti i chyby. O správném úhlu, kouzlu světla a okamžiku ani nemluvím... Ani mě nebaví se dívat na preretušované přefiltrované krásky, které pak s realitou nemají nic společného," kaje se zpěvačka, která se na sociálních sítích ráda vystavuje a nese tak ovoce za poctivé roky dřiny v posilovně a zdravé odlehčené stravy.

Nyní se ale v souvislosti se svými slovy rozhodla zveřejnit i fotografie, které žádnou retuší ani filtry očividně neprošly. A nutno podotknout, že přirozenou Daru, se známkami prvního stárnutí, fanoušci dokázali skutečně ocenit. "Takto vypadá bytost, která je nádherná i uvnitř," zní nadpozemská chvála jednoho ze sledujících. "Paní Rolins, vypadáte skvěle a hotovo," složil zpěvačce poklonu další fanoušek. "Si absolutně nádherná, tyto fotky jsou top, si to prostě ty," rozplýval se další a zdaleka nebyl sám, kdo ocenil Darinu přirozenou krásu.

View this post on Instagram

Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam:). Za A: retušou prebehne KAŽDÁ titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to komu páči alebo nie. A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme máme so spôsobom ako veľmi, čo presne, výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného?.Je to v prvom rade voľba redakcie a v neposlednom rade??v moci fotografa. Ide o jeho videnie, rukopis, prejav, talent, proste umelecká sloboda??. Viem a chápem, občas si aj ja prídem príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách?. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamžiku ani nehovorím:)✨.Od toho máte možnosť vidieť nás na našich instagramoch a v instastorkách takto "normálnych", domácich, v pohybe, s chybami, vráskami, proste všetkým prirodzene ľudským. Ani mňa nebaví dívať sa na preretušované, prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločného:)?... #keepitreal #loveyourself #itsaboutyourspirit #perfectisboring #letsbeunperfect #unperfectisthenewperfect #unperfectisthenewblack ?

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě