Dara Rolins je krásná, inteligentní, talentovaná... a bohatá. Není se čemu divit, když její kariéra trvá již 40 let. Od té doby vydělala neskutečné peníze. Nejen hudbou, ale i díky zdařilé sebapropagácii na sociálních sítích. Vydělává peníze, o kterých se mnohým ani nesní!

Zpěvačka Dara Rolins se podle časopisu Forbes dostala mezi 10 nejvlivnějších českých celebrit na sociálních sítích. Není se čemu divit, protože jen na svém profilu má 644 000 fanoušků, kterým neujde ani jeden její příspěvek. Vydává svůj diář, fotí kalendáře, má vlastní značku oblečení, na Instagramu spolupracuje s mnoha lukrativními značkami. Kromě toho i koncertuje a nahrává hudební videoklipy. Její tvrdá práce je odměněna pořádně tučným kontem.

Časopisu Forbes prozradila, jaká částka jí měsíčně přistává na účtu: "Za normálních, nepandemických okolností vydělávám něco okolo 700 tisíc až milion korun měsíčně jen za živá vystoupení, tedy koncerty a komerční akce. K tomu milionové kontrakty z Instagramu," vypočítávala blondýna, která spolupracuje s mnoha známými společnostmi.

K tomu má v průměru asi deset, v čase večírků i dvacet, vystoupení za jediný měsíc, ať už na komerčních nebo soukromých akcích. "Daň je ale vysoká, a to život na zadní sedačce auta," postěžovala si zpěvačka, která pro všechnu tu práci jen těžko hledá ve svém přeplněném programu čas na milovanou dceru Lauru. "Jsou to hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Jsem nomád, regulérní kamioňák. A vždy bojuji s tím, kolik času tam promárním. Co všechno jsem mohla udělat. A hlavně, kolik jsme si toho mohli říci a přežít s mou dcerou Laurou, co všechno jsem jí mohla ukázat. Ta směs výčitek mě ničí," přiznala.

Svou nepřítomnost doma se snaží dceři vynahradit například na každoroční měsíční dovolené na Bali. Běžně však čas s Laurou tráví chůva. "Pracuji v nočním režimu a potřebuji, aby se mi někdo postaral o dítě. Je s Laurou od útlého dětství, je to člen rodiny, třetí babička," vysvětluje Dara.

Kromě pečovatelky zaměstnává ještě pět tanečnic, se kterými pravidelně vystupuje, dva manažery, účetní a asistentku, která se jí stará o veškerou administrativu. "Je pro mě dost důležitá, protože jsem v papírech umělec. Navíc mi připomíná, co je kdy třeba zaplatit. A nedávno mi poslala varovnou zprávu:'Teď bych doporučila neutrácet, doba je špatná!," dodala blondýna.

View this post on Instagram

Skutočnosť, že som sa DNES ocitla na titulke časopisu @forbescesko , svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu- vnímam ako totálny úlet:)????!!! Mám zo seba radosť prevelikúúú:)), pretože som sa tak stala prvou speváčkou- ženou česko❤️slovenského šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo:). Mať na čele napísané FORBES je sen?a tí, ktorí túto 100 ročnú americkú "encyklopédiu" najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu:))???? #forbesmgazine #myveryfirstforbescoverever #forbeswoman #grlpwr #wearethechampions #celysvetjenas #forbesczechjulyissue #outNOW photography @jiriturek @jabujana hair @tylmarty makeup @margitavisage styling @lenkakermes wearing #FENDISS20 @fendi a ešte jedno poďakovanie ?@kampapark_restaurant

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě