Co je na Vánocích a svátcích nejdůležitější? Emil Horváth to vystihl naprosto přesně!

Nejkrásnější svátky v roce se nezadržitelně blíží a herci z Nemocnice se na ně těší stejně, jako my všichni. Zajímalo nás tedy, jaké tradice mají zažité a co je pro ně na svátcích nejdůležitější. Jak vnímá Vánoce Emil Horváth, kterého znáte z Nemocnice jako profesora Hrdličku?

Herce jsme zastihli na křtu knihy „Jednoduše Ferko“, která mapuje příhody z jeho života a Emil Horváth byl i jejím kmotrem. Daruje herec svým blízkým pod stromeček nějaké knihy? „Dá se říci, že nejen s přibývajícími léty, ale to jsou většinou naše dary,“ prozradil nám v rozhovoru.


Emil Horváth nám ale prozradil i něco o jeho Vánocích. S rodinou je prožívají společně a to považuje na tom všem za nejdůležitější. „Není to ani o zelňačce ani o kaprovi. Je to o tom, že jsme spolu ti, kteří se máme rádi a že chceme být spolu,“ vysvětlil nám a zároveň popsal i nepříjemnou událost v rodině, která v té době jejich svátky hodně ovlivnila. Tak či onak, ne nadarmo se říká, že Vánoce nejsou jen o jídle či darech, ale zejména o tom, s kým je strávíme, aby byly opravdu krásné, šťastné a klidné.

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!