Šéfkuchař Martin Korbelič se stal čtyřnásobným otcem: Podívejte jaký je jejich drobeček rozkošný!

Specialista známý ze šou Moja máma vaří lépe než tvoje a nadaný šéfkuchař aktuálně prožívá nejkrásnější období ve svém životě. Pár měsíců po svatbě jeho manželka Lenka přivedla na svět synka a z Korbeliča se tak stal čtyřnásobný otec!

Šéfkuchaře Martina Korbeliča znají diváci televize JOJ Family ze šou Moje máma vaří lépe než tvoje. Kromě kulinářského umění a trefných názorů si získal popularitu, zejména u něžnějšího pohlaví, i příjemným vzezřením a charismatem. Srdce sympatického čtyřicátníka však patří manželce Lence, s níž si své sladké "ano" řekli ještě koncem srpna. Kromě svatby měli novomanželé hned další důvod na úsměv. Martinova krásná žena totiž pod srdcem nosila jejich první společné miminko.

Rozkošný synek se vyžádal na svět před pár dny a s radostnou novinkou se šéfkuchař pochválil i na svém profilu na sociální síti. "Nazvali mě Alexander. Nechtělo se mi moc do tohoto světa, ale nakonec jsem se rozhodl vykouknout o 14:15. Dorostl jsem do výšky 530 mm. Vážím 4300g a mamina to dala na dámičkou," napsal Korbelič k nádherné fotce, na níž pózuje spolu s manželkou a s malým novorozencem.

Čerstvým rodičům srdečně blahopřejeme a přejeme hodně zdraví!