FOTO! Radostná novinka od šéfkuchaře Martina Korbeliča: Stane se čtyřnásobným otcem!

Specialista z oblíbené šou Moje máma vaří lépe než tvoje aktuálně prožívá nejkrásnější období ve svém životě. Před pár dny se v tichosti oženil se svou krásnou partnerkou Lenkou. To však není všechno! Novomanželé už i čekají přírůstek do rodiny!

Šéfkuchaře Martina Korbeliča znají diváci televize JOJ Family z oblíbené šou Moje máma vaří lépe než tvoje. Součástí tohoto projektu je již od počátku jeho existence a za ten čas si získal množství fanoušků, a to zejména mezi diváky něžnějšího pohlaví. Na sympatickém specialistovi totiž mnohé dámy jdou doslova oči nechat. Jeho srdce však už dlouho patří jeho partnerce Lence, se kterou se před pár dny v tichosti oženil. "Jen nejbližší rodina a svědci. Byla to opravdu taková pikniková pohodička v krásném prostředí vinařství, kde se konal i obřad i občerstveníčko," řekl čerstvý ženáč.

Nevěsta si šaty na svůj velký den navrhovala sama a zvládla to opravdu výborně. Po novém už Lenka Korbeličová vypadala opravdu nádherně a když ji šéfkuchař viděl v svatebních šatech, tlačili se mu slzy do očí. "I když je to jen papír, pocit je to zvláštní zavazující ve smyslu odpovědnosti vůči tomu druhému. Člověk si to celé tak jinak uvědomí, když tam stojíte a posloucháte ta slova o oddávání. Příjemná emoce, kde se tiskne z očka i kvapička slané slzičky," prozradil Korbelič.

Novomanželé však mají hned dva důvody k radosti. Kromě toho, že jsou již oficiálně svoji, už brzy se jejich rodinka rozroste. Martinova manželka totiž čeká jejich první společné miminko. Prostřednictvím sociální sítě prozradily, že se jim narodí synek. Korbelič se tak stane už čtyřnásobným otcem, protože z předchozího vztahu má syna Maxmiliána a dvojčata Dominika a Ninku.

Novomanželům a zároveň budoucím rodičům srdečně blahopřejeme a přejeme hodně štěstí!