Zuzana Šebová doslova kvete do krásy: Podívejte, jaká je z ní nádherná těhulka!

Oblíbená herečka a hádačka z pořadu Inkognito se koncem října pochlubila snad tou nejkrásnější novinkou, kterou žena může mít. S manželem Michalem Kubovčíkem totiž čekají druhé miminko. Těhotenství Zuzce nesmírně sluší a doslova během něj kvete!

Sympatická Zuzka Kubovčíková Šebová, kterou si diváci JOJ Family oblíbili jako hádačku v pořadu Inkognito, se poprvé stala maminkou ještě v prosinci 2017. Den před Vánocemi přivedla na svět synka Rudka, kterého vychovává spolu s manželem a hereckým kolegou Michalem Kubovčíkem. Jejich rodinka se však již o pár měsíců opět rozroste. Zuzka totiž koncem října oznámila, že nosí pod srdcem druhé miminko. Ačkoli bližší informace o pohlaví, či jménem pro děťátko nejsou známy, jisté je, že "druhý stav" jí velmi sluší.

Jak se říká, když je žena spokojená, doslova kvete do krásy a to je zřejmě i případ Zuzky. Už dříve v rozhovoru řekla, že se v role matky cítí opravdu výborně a přestože to není vždy snadné, přináší to množství krásných momentů. ,,Velmi mě to baví, naplňuje, je to opravdu nejkrásnější období, jaké jsme dosud zažili," řekla Zuzka, která se další ratolesti jistě už nemůže dočkat!