Jožo Pročko vyvádí v podpatcích a se ženským parfémem: Nachytal po letech další oběti?

Projde naším hadačům přes rozum?

Včera večer jste zažili v Inkognitu pořádně blázniviny. Největší přičinění na tom bude mít bavič Jožo Pročko, jehož jsme na našich obrazovkách neviděli už od dob pořadu Nikdy neříkej nikdy. Na svůj velký návrat se však i patřičně připravil a i bez slov naše hádače pořádně zmátl. "V Inkognite bylo zajímavě, protože jsem přišel, navoněl jsem se ženským parfémem a byl na podpatcích. Byli z toho paf, zda je to muž, žena, zda je krásná," prozrazuje zabávačská legenda, která se momentálně věnuje zejména divadlu, moderování a vlastní restauraci v rodné obci Halič.

Přestože se Jožo objevuje na obrazovkách už jen v reprízách, zná ho i naše nejmladší generace, která už nezažila časy nachytávania lidí a jejich "poloinfarktových" stavů. "Byl jsem jednou číst dětem knížky a všechny mě poznali, protože paní učitelky jim pouštěli o sedmé ráno reprízy mých pořadů a do osmé tak měli o ně postaráno," říká největší slovenský nachytávač.

Ne všem jeho obětem však bylo příjemné být nachytanými, mnozí z nich se mu tak logicky chtěli pomstít. "Ve státní televizi jsme nachytávali lidí náhodně. Když měl někdo těžkou chvíli, například mu někdo zemřel a my jsme ho nachytali, to bylo i na mě těžké," přiznává Jožo. V rámci jojkárského pořadu Nikdy neříkej nikdy však již lidí nachytával na objednávku, takže přesně věděl, do čeho jde a zda nedejbože oběť nemá u sebe zbraň. "Stalo se, že mě jednou chytili pod krk, hodili po mně židli a kopli mě do zadku. To jsou ale příjemné věci, na které si člověk zvykne," směje se Pročko. Navzdory všelijakým situacím nikdy nepřekročil určité hranice. "Nikdy jsme nešli pod důstojnost člověka. Neuráželi jsme rasu, zdravotní problémy nebo výzor. Akorát mně se všichni vysmívali, že jsem maličký," směje věčný pokušitel Jožo.

Podívejte se na Joža Pročka jako tajného hosta v archivu show Inkognito na našem webu!