Zuzana Kanócz je trojnásobnou mámou: Jak dokáže skloubit rodinu a natáčení seriálu?

Oblíbená herečka v kriminálce Za sklem 3 ztvárňuje cílevědomou vyšetřovatelku Hanu. Nesnáší nespravedlnost a viníky chce vždy potrestat. Zuzana Kanócz se na natáčení třetí série seriálu moc těšila.

V seriálu Za sklem 3 pracují na závažných zločinech čtyři vyšetřovatelé. K Maxovi, Norovi a Hane přibude nová posila, kterou je Silvia. Spolu se snaží dostat do vězení politiky a významné podnikatele. Hana má neustálou tendenci nikomu nevěřit a na každého si dává velký pozor.

Zuzana Kanócz se na natáčení třetí série oblíbené kriminálky moc těšila, protože na place se vždy setká skvělá parta. Charismatická herečka to má nyní mnohem náročnější, protože je už trojnásobnou mámou a zkombinovat práci i rodinu není vždy jednoduché. ,,Někdy to zvládám, někdy je to dost těžké," svěřila se Zuzana. S ratolestmi jí samozřejmě pomáhá přítel Juraj Loj, který také účinkoval v seriálu Za sklem. Někdy Lucas, Izabella a Leyla svého taťku nevidí více dní, a proto jeho přítomnost vždy velmi ocení., ,Když přijde Juraj domů, děti běží za ním do předsíně a objímají ho," prozradila herečka. V přiložené fotogalerií najdete jejich společné fotografie. Podívejte se, jaká je z nich rozkošná rodinka.

Sledujte seriál Za sklem 3 již 12.10. ve 22:20 hod. na JOJ Family!