za sklom - lena

Zavraždil někdo Lenu? Přiznala se Norovi, že na něj donášela, dnes záhadně zmizí

Maxo a Noro si musí říct pravdu.

Bongy skončil mrtvý na masážním stole - Slančík, který mu tvrdil, že je pro něj jako syn, na něhož se nedokáže dlouho zlobit, se ho nakonec definitivně zbavil. Přestože Bongy zemřel Tajsonovými rukama, hlavním podezřelým z jeho vraždy se stává vyšetřovatel Noro, jehož na místě činu přichytí a zadrží kukláči. Maxo ani Zora v té chvíli netuší, co se děje. Vyšetřování Bongyho vraždy vede přímo inspekce ministerstva vnitra a důkazy si nechává pro sebe. Situaci ještě více zkomplikuje zmizení Leny.

Lena už nezvládala déle tajit, že donášela Bongymu informace od Nora a Maxe, přiznala se Norovi. Záhadně se ztratí a nikdo neví, co se s ní stalo. Někdo ji unesl? Nebo dokonce skončila mrtvá? Při obhlídce jejího bytu najdou stopy násilí a střelby. To, jak tato situace dopadla opravdu, je momentálně záhadou. Maxo si však uvědomuje, že před Zorou nemůže déle tajit svůj poměr s Lenou. Balistická expertiza ale přináší nečekané odhalení...

Kdo střílel na Leninem bytě? Co se stalo s Lenou? Noro a Maxo si dnes budou muset říct pravdu. Sledujte Za sklem dnes ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: za sklem