Koleník jako impulzivní rváč: Vidíte ho se zlomeným nosem, monoklem i natržený rtem!

Vyšetřovatel Noro problémy doslova vyhledává.

Ján Koleník se vrací na obrazovky televize JOJ Family v novém projektu, v kriminálním seriálu Za sklem ho uvidíte jako vyšetřovatele Nora - impulzivního rváče, který občas řeší těžké situace pěstí namísto slov a jeho horká hlava ho z času na čas dostane do nemalých problémů. "Seriál mimo jiné si vyžadoval i maskérských přípravu. Například moje postava, to jsem zjistil až během natáčení, je celou dobu zraněná. Takže jsme měli nespočet variací, ať už to byl zlomený nos, monokl nebo natržený ret, protože velká část se odehrává v boxerském klubu a moje postava je ten impulzivní rváč, takže jsem byl stále zraněn," prozradil nám Koleník v rozhovoru.

Jak jste si již všimli, tento kriminální seriál se od jiných projektů značně liší. Ať už to je zajímavou kamerou nebo netradičními filmovacími postupy, hlavně jsme si v rámci jeho výroby dávali načas. "Tento seriál se od jiných liší v tom, že jsme měli více času na natáčení. Jeden díl se točil nějakých, myslím, že šest dní. Tehdy to i hercům i tvůrcem jakoby dává větší prostor k tomu, abychom se s tím mohli více vyhrát," říká představitel vyšetřovatele Nora.

Samozřejmě, každý projekt pro herce s sebou přináší nějakou tu přípravu, ale v tomto případě dala našim představitelům zabrat i fyzicky. "S každým projektem, do kterého jdu, počítám s tím, že vyžaduje nějakou přípravu. Trénovali jsme tahy a hmaty, co se týče bojových umění. Nacvičili jsme si základy bojového umění krav maga, naučili jsme se nějaké tahy v boxu. Neříkám, že se z nás stali profesionálové. Ve scénáři je v každé epizodě výrazná bitva a chtěli jsme, aby vypadaly uvěřitelně," dodává Janko.

Nezapomeňte, že seriál Za sklem sledujete každou středu ve 20:20 na JOJ Family!