Kandráčovci dosáhli obrovský úspěch: TOTO se nepodaří jen tak kterékoliv kapele!

Kapela koncem srpna ukončila své letní Mega turné OPEN AIR 2019, se kterým zavítala do šestnácti měst. Koncerty pod širým nebem s množstvím speciálních hostů měli rekordní návštěvnost a pro kapelu znamenaly obrovský úspěch. Jedno z nejoblíbenějších uskupení na Slovensku však nebude zahálet ani na podzim. Už v říjnu se jim splní sen každého interpreta - ať už zpěváka nebo muzikanta.

Kandráčovci během léta táhly šňůru šestnácti koncertů v rámci svého Mega turné Open Air 2019. Pod širým nebem odehrály ve všech koutech Slovenska velkolepou více než dvouhodinovou show, která měla rekordní návštěvnost. Prohlédnout si ji přišlo dohromady více než 56 tisíc diváků! "V první řadě chci z hloubky duše, z upřímnosti srdce poděkovat každému jednomu divákovi, který přišel na tento koncert. Mnohdy to vzpomínám a budu to opakovat, dokud budu hrát - kdyby nebylo lidí, kteří přijdou na náš koncert, kteří obětují nějaké to euro z rodinného rozpočtu, na tomto pódiu bychom nestáli ani my. Obrovská díky každému jednomu fanouškovi. Moc si to vážíme a nebereme to jako samozřejmost," řekl Ondřej Kandráč.

Muzikanti si po skončení úspěšného Mega Turné Open Air 2019 ani nestihli vydechnout a rovnou vhupli do podzimní sezóny. Už 3. a 4. září Ondrej hostoval na koncertu legendární české kapely Čechomor v projektu Proměny a v nejbližších týdnech pokračuje v dalších městech. Třešničkou na dortu podzimních koncertů bude splnění snu každého interpreta - ať už zpěváka nebo muzikanta. Kandráčovci totiž 22. října odehrají koncert v pražské Lucerně. "V Praze jsme už hráli několikrát v rámci projektu Světlo porozumění, kde jsme hráli ve španělské synagoze, ale i v katolickém a evangelickém chrámu. Měli jsme tam několik koncertů i vlastních, například v Hybernii. Ale pomyslná třešnička na dortu je Lucerna. To by vám řekl každý jeden zpěvák, že kdo si zahraje v Lucerně, tak tomu se plní velké sny. Moc si vážíme, že tam můžeme hrát a věříme, že nezklameme. Je to jistě splněný sen," řekl Kandráč.

Obrovský úspěch sklidila i skladba Na Kráľovej holi z koncertu v Lúčkach. Poslechněte si ji ještě jednou ve videu: