Žena Ondřeje Kandráče zářila v krásných vílovských šatech: Vypadala jako z pohádky!

Muzikanta Ondřeje Kandráče doprovázela natáčením relace Všechno co mám rád v lázních Lúčky i jeho manželka Erika, která je známá svým vybraným vkusem. Vsadila na něžné a romantické šaty a udělala dobře! Každý kdo ji viděl, z ní nemohl spustit oči.

V jednoduchosti je krása! Muzikant Ondřej Kandráč a jeho manželka Erika jsou šťastně oddáni již jedenáct let a nejenže jsou krásný pár, ale spolu s jejimi dětmi tvoří přímo dokonalou rodinu. Ve srovnání s mnoha jinými ze showbyznysu však tento pocit neztrácíte ani tehdy, když se s nimi setkáte mimo zapnutých kamer. Právě naopak. Vzájemnou lásku a úctu si všichni neustále projevují a dokazují. Tajemstvím jejich spokojenosti a štěstí je možná i to, že tráví každou možnou chvíli společně i přes množství povinností a aktivit. Erika se i s dcerkou Emkou a synem Ondříkem snaží být Ondřejovi nablízku na každém vystoupení, koncertu či na natáčení.

Jinak to nebylo ani na natáčení relace Všechno co mám rád v lázních Lúčky na Liptově, které tímto způsobem otevřeli letní sezónu. Erika si na tuto akci zvolila krásné vílovské šaty ušité z bílé madeirové látky, které byly jednoduché, ale velmi efektní. Dívčí účes a jemný make-up jen podtrhli její šmrnc. Erika se na tuto akci sladila s dcerkou, která byla také oblečená v podobných šatech. Když se tak postavily vedle sebe, působily opravdu jako z časopisu. Co říkáte?