Z krásné Natálie Germani je opět blondýnka: Podívejte, jak jí to s novými vlasy sluší!

Oblíbená herečka je nejenže talentovaná a krásná, ale i pořádně sexy. Diváci ji znají jako charismatickou tmavovlásku, která svou dokonalou vizáží a úsměvem na tváři zazáří všude, kam vkročí. Nyní však Natália zatoužila po změně a nechala si přebarvit vlasy na blond.

Natálie Germani je půvabná mladá herečka, kterou určitě znáte jako hlavní hrdinku Alici ze seriálu Vlci. Natálie má opravdu skvělou postavu a nic nemusí skrývat. Vždyť není divu, kdysi se věnovala modelingu a hodně cestovala. Málokdo však o ní ví, že původně chtěla vystudovat medicínu, ale její kroky nakonec směřovaly k herectví.

Natálie nedávno překvapila své fanoušky, když na sociální síti zveřejnila fotografie, kde pózuje s novými vlasy. Jako blondýnku ji diváci mohli vidět v našem seriálu Panelák a nyní se Natálie opět vrátila k tomuto odstínu. ,,Šest let jsem čekala, abych se dočkala této barvy na mé hlavě. Jsem nadšená, cítím se úplně jinak a je to parádní změna," svěřila se herečka. Germani je krásná mladá žena a jakýkoliv odstín vlasů jí moc sluší.

Natália Germani Zdroj: instagram N.G.