Zdieľaj

Skvělá zpráva pro fanoušky Sedmého nebe: Natáčí se nové části, podívejte se na PRVNÍ fotky!

Oblíbená rodinná relace V sedmém nebi je již neodmyslitelnou součástí naší vysílací struktury. Prostřednictvím televizních obrazovek jsme již za několik let zaklepali na dveře mnoha úžasných hrdinů. Chodíme tam, kde je třeba pomoci a budeme v tom pokračovat!

Vážné zdravotní problémy, finanční nouze, rodinné neshody či jen zkrátka nepřízeň osudu. To vše jsou životní úskalí, do kterých se může dostat opravdu každý z nás. Jsou to však situace, kdy si člověk často nedokáže pomoci sám a potřebuje pomocnou ruku. Tu jsme za několik let existence relace V sedmém nebi podali již v stovkách rodin. A budeme v tom pokračovat. Na jaře jsme odvysílali poslední nové části a potom si tvůrci spolu se štábem a moderátorem Vilem Rozborilem konečně užili zasloužený odpočinek po roce náročné práce. Odpočívání se však skončilo a všichni se už naplno vrhli na přípravy nové série. Svědčí o tom i status a fotka, které na svém profilu na Facebooku nechal samotný Vilo. Rovnou už i představil prvních účinkujících. "Paľo je 12 let po autonehodě, při níž přišel o zrak. Sekunda a najednou totální tma na celý život. Začal sportovat, začal běhat. Chápete? Nevidomí o duši běhá. Jeho snem je odběhnout maratón. A tomu tedy věřte, že to s ním do podzimu natrénujeme, držte palce. Sedmé nebe pokračuje!," napsal Vilo.

V7N Vilo nove pribehy Zdroj: archív V.R.

Přestože Sedmé nebe jsme už začali natáčet, lidí v nouzi je bohužel stále mnoho. Pokud znáte někoho, kdo si zaslouží pomoc, kdo bojuje se svým osudem jako hrdina, nebo někoho, kdo se ocitl v problémech, neváhejte a hned nám napište! Posunutím kontaktu na lidi ve špatné životní situaci můžete svým kouskem pomoci i vy. Děkujeme!

Příběhy můžete posílat prostřednictvím přihlašovacího formuláře, který najdete na tomto linku.