Zdieľaj

Vzpomínky na Tanec snů Kmotríkovou dojalz: Tehdy jsem ještě netušila, že mi jde o život.

Adrianu čekalo ve studiu velké překvapení od Vila Rozborila.

Moderátorka Adriana Kmotríková má za sebou skutečně náročné období, přesto neváhala a jen pár týdnů po komplikované operaci se rozhodla opět pomoci jiným. Svou úžasnou energii, pozitivní myšlení a naději vlila do srdce jen 17-leté Kristýnce, která již léta bojuje se zákeřnou a nevyléčitelnou fibromatózou. Jde o onemocnění, během kterého se jí v těle odmalička tvoří nádory. Proto mladá dívka již v raném dětství absolvovala stejný zákrok jako Adriana. Jejich setkání bylo opravdu dojemné a diváci si určitě všimli, že mezi nimi vznikl velmi specifický vztah - něco mezi rodinou a přátelstvím.

Moderátorka totiž Kristince připravila úžasný program. Vzala ji do zákulisí jojkárskeho zpravodajství, kam se diváci běžně nedostanou. Užily si společné nákupy, návštěvu kadeřnického salonu, či chutnou večeři. "Hned jsem ji uviděla, jsem si ji oblíbila v té vteřině. Zdála se mi sympatická už když mě vzala do svého pokojíčku. Pak když jsem ji vzala já k nám domů, tak jsem spala v pokoji své dcery a starala jsem se jakoby o dvě dcery. Když odešla, psala jsem jí, že mi je za ní normálně smutno," řekla Kmotríková, které dívka přirostla k srdci.

Nebyla to však jen Kristínka, pro koho si tvůrci Sedmého nebe připravili překvapení. Šok zažila i samotná Adriana Kmotríková. Vilo Rozboril totiž do studia pozval i její kolegy z taneční show Tanec snů. Do tance ji s růží v ruce vyzvali Ján Dobrík, Karol Kotlár, Peter Modrovský, Radovan Kováčik a Ayo Křížik. "Padla na mě nostalgie, protože jsem si vzpomněla na ty časy, když jsem byla ještě zdravá. Bylo to před pár měsíci. Nebyla jsem sice zdravá, ale nevěděla jsem o tom, že jsem nemocná a cítila jsem se jako zdravá. Byla jsem šťastná, protože jsem netušila, že mám rakovinu mozku, a že mi jde o život. Pohled na ně mi připomněl staré zlaté časy, kdy jsme spolu tančili a proti sobě bojovali," zavzpomínala moderátorka.