Jak probíhají taneční tréninky? Latinák se drží hesla: Ubrat se dá vždy!

Někdo si ponadáva a někdo se neumí přestat smát.

Jak se říká, nikdo učený z nebe nespadl a ani fantastický tanečníci se nerodí. Tanec, ať už společenský nebo latinskoamerický, vyžaduje roky tvrdé dřiny, než se dopracujete na vrcholovou nebo alespoň soutěžní úroveň. Naše celebrity a jejich partneři na to však měli jen několik týdnů před tvrdým startem v živém přenosu show Tance snů.

Podle našich informací naše celebrity show neberou na lehkou váhu, trénují denně a mnozí i dvoufázově! Jak vypadají jejich tréninky?

"Je to náročné, fakt, ten společenský tanec. Ale je to vše v rámci normy a fakt se z toho těšíme," říká zpěvačka Kristína Peláková, kterou na parketu uvidíte se sympatickým tanečníkem Karlem. "Naštěstí se nebijeme. Kopec srandy. Ze začátku, dokud jsme si na sebe zvykli, byli i malé problémy, ale už je to fajn," prozrazuje na toto téma Radoslav, partner Ivany Christové. Zlé jazyky tvrdí, že právě ona nesnášela začátky na trénincích nejlépe, ale právě sladění s Radem jí pomohlo. Mnozí si na trénincích ponadávají, ale často dochází i k vtipným situacím. "Máme záchvaty smíchu, které nám brání v tom, abychom trénovali," tvrdí Andrea Heringhová.

Důležitou roli hrají instruktoři tance.  "Naši trenéři nás stále upozorňují na chyby, nejvíce je to postoj, našlapovaní na špičky," říká sympaťák Michal, Andrejkin partner. "Trenéři nás motivují, abychom udělali to, co je třeba. Ale není to snadné, naučit nás za pár týdnů to, co se oni učí celá léta," dodává Adriana Kmotríková, kterou Tanec snů spojil s Petrem. "Já to zdržuji žerty, abychom se nedostali k práci. Naše trenérka, také Natália, na posledním tréninku řekla, že zkuste sami a ani jeden jsme se nechytili. V tomto jsme sladění," tvrdí s humorem Lukáš Latinák, který dostal za partnerku krásnou Natálii. Více se dozvíte z přiloženého videa.

Sledujte Tanec snů v neděli ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: Tanec snů