Upřímné slova Renáty Názlerové všem nepřejícím: Přestaňte řešit mé nedokonalé tělo!

Jako většina veřejně známých lidí, i Renáta Názlerová je pravidelně atakována negativními komentáři od svých nepřející, kteří si neodpustí nemístné poznámky a "moudré" rady na adresu její silnější postavy. Ona je však se svým tělem spokojená a proto poslala svým nepřejícím jasný odkaz.

Součástí oblíbené Soudní síně je i Renáta Názlerová. Televizní prokurátorka, spisovatelka a moderátorka bojuje už celé roky s kily navíc. Podle ní neexistuje zaručený recept na hubnutí. Na někoho více zabírají diety, na jiného zas spíše sport. "Pokud chce někdo opravdu zhubnout trvale, má si najít svůj změněný životní styl, který je schopen pak uplatňovat. Nedělám to z důvodů komerčních, že chci být krásnější a atraktivnější. No jsem si vědoma toho, že značná nadváha musí mít nějaký dopad na zdraví člověka. Pokud s tím něco můžu dělat, proč bych to neudělala," prozradila před časem Názlerová. Tak či onak, oblíbená moderátorka vypadá skvěle a kdo by jí to řekl, že jen nedávno oslavila své 51. narozeniny. Renáta má navzdory kilům navíc střízlivý pohled na svět a všude, kam chodí, se snaží předávat svou pozitivní energii dál. Většina lidí to vnímá stejně a naplno ji v její životní cestě podporuje. Klasicky se však najdou i tací, kteří si neodpustí své negativní komentáře a televizní prokurátorce dokonce píší soukromé zprávy na sociálních sítích.

Ona si ale řekla dost a všem hejterům poslala jasný odkaz. "Ano, mohla bych mít štíhlejší nohy, menší zadek či prsa, ano, mohla bych mít i užší pás. Ano, mohla bych být i modrooká blondýna. Ale nejsem. Mohla bych být i se sebou nespokojená, zakomplexovaná nebo nešťastná, ale nejsem. Mám ráda mé tělo. je velké, vím, ale je moje. Tolikrát mě už podrželo, při různých sportovních úrazech (vážných), při tolika operacích (náročných), při onemocněních (komplikovaných). Je velké, vím, ale je to můj parťák. Je velké, ale i mé srdce, je velké a v menším těle by nemělo dost místa. Je velké, ale i moje duše, ačkoli je stále v těle, má svá křídla a potřebuje si polétat a na to potřebuje prostor," napsala Názlerová jasný odkaz všem svým fanouškům i nepřejícím. Vzkázala jim však i to, aby konečně přestali posuzovat jiných, ale raději se zaměřili na své skutky a činy. "Protože od posuzování je jen krok k odsuzování, od odsuzování je jen krok k nenávisti. Nenávist je zhoubná - ať je její původ jakýkoliv - rasový, etnický, politický, náboženský, názorový, a já nevím ještě jaký," dodala Renáta, která se řídí filozofií "Moje tělo, moje značka".