Poznali byste ji bez mejkapu? Takto vypadá skutečná tvář Renáty Názlerovej!

Oblíbenou televizní prokurátorku znáte vždy dokonale nalíčenou a upravenou. Renáta se o svou vizáž patřičně stará, ale jak vypadá nenalíčená?

Neodmyslitelnou součástí oblíbené Soudní síně je i Renáta Názlerová. Televizní prokurátorka, spisovatelka a moderátorka bojuje už celé roky s kily navíc. Podle ní neexistuje zaručený recept na hubnutí. Na někoho více zabírají diety, na jiného zas spíše sport. "Pokud chce někdo opravdu zhubnout trvale, má si najít svůj změněný životní styl, který je schopen pak uplatňovat. Nedělám to z důvodů komerčních, že chci být krásnější a atraktivnější. No jsem si vědoma toho, že značná nadváha musí mít nějaký dopad na zdraví člověka. Pokud s tím něco můžu dělat, proč bych to neudělala," prozradila před časem Názlerová. Tak či onak, oblíbená moderátorka vypadá úžasně a nikdo by si ani nepomyslel, že už má po padesátce.

Než začne natáčet vaše oblíbené pořady vždy se svěří do šikovných rukou našich vizážistek, které ji nádherně nalíčí. Ale jak vypadá Názlerová, když nemá na sobě ani špetku mejkapu?

Sledujte Soudní síň dnes odpoledne na JOJ Family.